Ga direct naar de inhoud.

In de media

Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie moet ook Westland geen windeieren leggen

Westland Het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie moet ook Westland geen windeieren leggen. Afgelopen half jaar waren vertegenwoordigers van de Europese landen regelmatig te gast in het tuinbouwhart van Nederland. Of dat zijn vruchten afwerpt zal moeten blijken. »

‘BRP-light’: brug naar de moderne wereld of een brug te ver?

Al enkele jaren strijdt wethouder Arne Weverling vanuit de gemeente Westland samen met collega’s uit Den Haag en Rotterdam voor een beperkte aanpassing van de Wet basisregistratie personen (BRP). Die aanpassing is populair ‘BRP-light’ gaan heten. »

KNHB en Westland marketing gaan unieke samenwerking aan tijdens WK

Stichting Westland Marketing en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) gaan unieke samenwerking aan om de gezonde levensstijl en gezonde voeding te promoten in de sportwereld. Stichting Westland Marketing zal tijdens de Rabobank Hockey World Cup 2014, dat van 31 mei tot 15 juni plaatsvindt in Den Haag, prominent aanwezig zijn op het Hockeypark met het WestlandGreenhouse. »

Kopstukken op RTL / Nyenrode Masterclass

Op 31 maart staan drie Westlandse top-ondernemers; Meiny Prins, Eric Moor een Rob Baan, voor een volle collegezaal in Nederlands bekendste zakelijke universiteit in Breukelen. »

Westland en water: een natuurlijke combinatie

We hebben wat met water in Westland. Niet zo gek, want zonder het samenspel van zee, rivieren en vaarten was er nooit een Westland geweest. De Maasmond, de Gantel en de Lee waren de plekken waarlangs de eerste bewoners zich vestigden. »

Verhaal van Westland op landelijke tv

Ondernemers uit de glastuinbouw laten vanaf maandag Westland van zijn beste kant zien in een mini-serie op de landelijke televisie. »

Interview op Radio 1

Nederland is een ondernemend land, maar veel ondernemers lopen vaak tegen regeltjes aan. Veel mag niet of kan niet. Toch zijn er ook ondernemers die het omdraaien en met alle liefde de politiek in gaan. In verkiezingstijd proberen ze de ondernemers te overtuigen met voorbeelden uit eigen ervaring. »

Uitzending nieuwsuur "arbeidsmigratie is niet beheersbaar"

Op maandag 9 december 2013 is de uitzending van Nieuwsuur met daarin het onderwerp: "arbeidsmigratie is niet beheersbaar". »

Nationaal Voedingsdebat; mensen moeten meer groenten eten

Nederland, Europa en de rest van de wereld ervan doordringen hoe belangrijk gezonde voeding is. Dat is de insteek van het Nationaal Voedingsdebat dat op 1 en 2 november gehouden wordt op het ABC terrein in Poeldijk. »

Half miljoen voor kunst en cultuur en dolblij met hotspots

Twee culturele hotspots moeten in Naaldwijk verschijnen. De muziekscene neemt plaats in De Binnenhaven, terwijl aan het Zuideinde de beeldende kunst een eigen plek krijgt. »

Pagina nummers